16.5.fejezet

Asuna meztelenül huppant le a díványra és dacon figyelt engem.

- Kirito, siess és vedd le te is a ruháid - mondta egy ellentmondást nem tűrő hangnemben.

- Mi f-f-folytatjuk?

- Butaság lenne itt abbahagyni!

Sietve teljesítettem kérését. Megnyitottam az ablakot, amit Asuna javasolt és kikapcsoltam a menüben jól elrejtett opciót.

A kezdetleges kapkodás miatt, nem volt értelme romantikáról beszélni. Az ágyon ülve, ami enyhén kicsinek bizonyult kettőnk számára, annyit tettünk, amennyit még a rendszer lassan megenged.

A halovány kék hold fénye átszűrődve az ablakon összetett árnyékot festett az ágyra.

Mivel Salemburgban nincs piac, ezért a lakosság estére eltűnik. Az egyetlen dolog, amit hallottam az tó csendes suttogása volt. Szívem úgy vert akár egy vekker, és mintha ez vízhangzott volna a szobában.

Idővel Asuna és én megszabadultunk minden ruhánktól. Már több mint két és fél perce térdeltünk egymással szembe az ágyon. Nem tudtam olvasni Asuna kifejezésében, amint összeszorított kezét a térdén pihentette és szemével lefelé nézett. Úgy gondoltam, hogy nekem kéne kezdeményeznem ebben a helyzetben, de nem tudtam megjósolni egy végkifejletet sem a lehetőségek közül. Ültem megkövült csendben. Elgondolkodtam, hogy mi történne, ha egyszer csak elkiáltanám magam, hogy "bocsánat" és villámsebesen felvennék egy kevés ruhát, mielőtt elmenekülnék a szobából. Talán azt mondaná: "Nincs mit tenni..." és megbocsátaná nekem, mikor holnap találkoznánk? Biztos, hogy nem bocsátana meg.

Visszaemlékezve, mindössze tizennégy éves voltam, amikor először bejelentkeztem a SAO-ba. A 8. osztály telén. Nem akarok visszaemlékezni, hogy voltam akkoriban, de feláldoztam minden szexuális energiámat, ami ekkor tájt kezd ébredni minden velem egy idős srácban, csak azért, hogy magamat még jobban elmeríthessem a játékokban. Végeredményképp, sose voltam olyan helyzetben, hogy egyedül maradtam egy lánnyal a saját szobájában. Persze meztelen se voltam még egy lány előtt soha.

Hogy az igazat megvalljam, örültem volna, ha Asuna, akit idősebbnek tekintettem magamnál egy pár évvel (és akinek tapasztalatai vannak ezen a területen), átvette volna a vezetést. Habár úgy tűnt, mindenki a SAO-ban, beleértve őt is, idősebbnek nézett ki. Talán engem is idősebbnek látott, mint voltam. Sose tagadtam, hogy fiatal vagyok, de ezt nem mondhattam neki ebben a szituációban: "Bocsi, de én valójában..."

Megerősítettem az elhatározásom. Még ha nincs is elég tapasztalatom vagy gyakorlatom, de még sose szerettem senkit vagy vonzódtam ennyire valakihez, mint most Asunához.

Mióta a SAO elkezdődött, számtalan alkalom volt, hogy azt mondtam magamnak: "Nem futhatsz el innen, bármi történjen is!". De itt nagyobb akaraterőt kellett összegyűjtenem, hogy kinyújtsam a jobb kezem és a testemet előre mozdítsam. Az ujjaim gyengéden megérintették a könnyed hajlatot, ami Asuna vállánál volt. Teste élesen megremegett. Lassan végigvezettem egy kis helyen a kezem a kulcscsontjától a nyakáig.

- N..mm - Asuna egy gyengéd nyögést adott ki miközben a szemei csukva voltak. A vér az arcába áramlott és a szemöldökét ráncolta.

Egy kis ideig Asuna reakcióit figyeltem titkon megkönnyebbülve, miközben végig simítottam a testén. Kissé izgatott lettem üde reakciói láttán. Ujjbegyeimet úgy tartottam, hogy alig értem hozzá, majd lassan, simán siklott tovább a bőrén. Tovább simítottam lefelé a karján, amelyet szilárdan maga előtt tartva takarta mindkét mellét, köröztem a hasa körül és visszatértem a karjaihoz megint.

- Aj..ohhmmm...

Minden alkalommal, amikor az ujjam tovább siklott Asuna teste megremeg, és gyengéd nyögést enged ki. Miután végig simogattam az egész testét, jobb kezemet az álla alá raktam és az ujjammal megemeltem az arcát. A bal mutató ujjammal végigsimítottam a nedves, csillogó, cseresznyeszínű ajkát.

- Ne...ne csak...az ujjaddal.

Asuna enyhén elpirult aztán kinyitotta a szemét kissé és esedezve nézett rám.

- Csókolj meg...engem.

Csendesen közelebb hajoltam hozzá. Asuna ajkai kissé szétnyíltak, mintha nem tudnának tovább várni. De, ahelyett, hogy minél hamarabb összeérintettem volna az ajkainkat, gyengéden megböktem az alsó ajkát a nyelvem hegyével.

- Hmmmm...

Mintha kereste volna, Asuna kidugta a nyelvét, de visszafogtam magam és elmozdultam, hogy kikerüljem mielőtt gyengéden megérintettem volna a nyelvem hegyével.

- Ahmmm...haa...

Asuna ingerült hangot adott ki a várakozástól, ezért szükségesnek éreztem, hogy hirtelen a nyelvemet a szájába csúsztassam.

- Ahmm...

Erőszakosan körbe pörgettem a nyelvem.

A tapintó érzékek a SAO-ban olyan voltak, akár az íz érzékelés, előre programozott és a helyzetnek megfelelően aktivált. Amikor ezt figyelembe veszed, arra a következtetésre jutsz, hogy egy "hosszú csók" biztos, hogy be lett programozva. (Nem mintha, valaha csókoltam volna valakit is a való világban, de...) Egy leírhatatlanul megbabonázó érzés támadta meg az idegeimet.

A nyelvem körül ölelte Asunáét és erősen szívtam és éreztem, hogy minden ereje elhagyja. Szemei nedvesek és homályosak voltak és a légzése szeszélyes volt, amikor a nyelvem kivettem a szájából, és továbbhaladtam lefelé nyalogatva a nyakát, a füle mögött, a szegycsontja árnyékában.

Amikor elértem a puha völgyeket, amik a mellei felett eddig rejtve voltak, az egész teste szökellt és rángatózott. A karjait szorosan kulcsolta és a fejét rázta egyik oldalról a másikra.

- Asuna...enged le a kezeidet.

- D-De...

- Látni akarom a melleidet Asuna.

Megfogtam a csuklóját, amik keresztezték egymást, széthúztam őket, miközben lassan nyaldosva és szívogatva elértem, hogy felfedje őket.

- Ah..ne...

Asuna karjai végre az oldalainál voltak és a két csúcs megnyílt szemeim előtt. A domborulatok, amik általában rejtve voltak a bő lovagi felszerelés és mellvért alatt nagyobbak voltak, mint képzeltem; telik és élesen előre nyomulók. A hegyei egy pár mellbimbó volt, amit nehéz volt megkülönböztetni a körötte lévő területtől, pimaszul tobozszerűen állt. Sajnálatosan az egész szoba kéken úszott a holdfénytől.

- Asuna, kapcsold fel a villanyt.

- Mi...nem...ne-

Elfogadva a visszautasítást a kérésemre, a bal mellbimbót szívni kezdtem.

- Ah!

Figyelmen kívül hagyva az éles hangot, amit Asuna adott ki a hirtelen támadásra, rágni kezdtem a kemény csomót az ajkaimmal, miközben a nyelvem a merev végen körözött.

- Ahhhh! Ah! Ne, ne, ne...

Erősen tartottam Asuna jobb kezét, ami próbált eltolni magától. Felnyögött, a teste közben megrázkódott és a bal kezem a másik mellére tettem. Bepréseltem a hegyét az ujjaim közé, és gyengéden a körmeimet használva a mutatóujjammal nyomkodtam a mellbimbója végét.

- Ah, Ahh, oh!

Miközben mindkét mellével játszottam, Asuna rángatózott és édesen nyögött az élvezettől. Kicsit túllőve a célon, a bimbóját a számban kissé hevesen rágni kezdtem, ugyanakkor a balkezem hüvelyk- és mutatóujjával fájdalmasan csavarni kezdtem a másik bimbót.

- Oh!! Ah,ah, ne, nem lehet...

Asuna teste hirtelen megmerevedett. Karjai, amik most már körül ölelték a fejemet szorosabban fogtak.

- Ne, ne, én... csak... a melleim...! Én...el...

Ezután nem volt képes beszélni. Mélyen a torkából rekedt és magas nyögés tört fel, Asuna teste megvonaglott és szökkent egyet mielőtt összeomlott rajtam. Még mindig durván vette a levegőt, a teste még meg-megrázkódott kicsit.

- Ah...ha...haaa...

- Asuna...most csak nem...?

- Ah...n-ne...annyira zavarba ejtő...soha nem történt még ilyen...eddig...

- Eddig nem?

- Ah...

Asuna leszegte a fejét szégyenlősen.

- Semmi, igazán semmi!

- Mondd el!

A bal kezemmel Asuna bal melle felé nyúltam miközben ő neki dőlt, megragadtam a mellbimbót mielőtt húztam volna.

- Ahh...ne, állj, ne csináld a melleimnél többet...

- Mit értettél az alatt, hogy eddig nem?

- Ahhh...

Asuna akadozva beszélt ismét, ami édes nyögésekkel volt fűszerezve.

- Az "Etikett Kód Kikapcsolás"-ról... Miután hallottam róla...kipróbáltam...párszor, egyedül...

- Mit csináltál...?

- Auuu...miközben Kiritora gondoltam...játszottam a melleimmel és...lentebb...

Saját képzelgéseiről beszélve Asuna, mintha növelte volta saját mazochistikus oldalát. A légzése nehézzé vált miközben rám mászott.

- Lent ott...mármint valahol itt?

Gyengéden lefelé mozdítottam a kezem, ami eddig a melleinél időzött. Cirógattam a merev hasát, és lassan, nagyon lassan elindultam abba az irányba. A kicsi domborulathoz érve a hasánál, és lentebb a két kis dombocskához érve Asuna zihálva megrázta a testét.

- Ah..ne...

A mutató- és középső ujjamat használva izgattam a vaginája környékét, miközben ügyeltem nehogy megérintsem a közepét. Élveztem az érzést, amint a két kis dombocskát nyomkodtam, aztán széthúztam.

- Ah, ah, hammm...

Asuna letérdelt és mind két kezét körém rakta és nyögött miközben az arcát a nyakamba temette. Az ujjaim mozogtak közben, testét rángatózásra bírva.

- Ahmm...ott...ne...

De a hangja berekedt és a fejét rázva a teste megvonaglott.

- Ahh...az nem... nem...

Úgy gondoltam, hogy túl sokat kínoztam, így a középső ujjamat a közepe felé mozdítottam.

- Mm...mm...Ahhh!

Amint Asuna egy nyögést rendkívül hangosan engedett ki, az ujjamat beborította egy nyálkás érzés. A hely végtelennek tűnt. Olyan forrónak, nedvesnek és leírhatatlanul puhának éreztem, hogy önkéntelenül is két ujjal izgattam.

- Ahh... ne...ne!

Asuna könyörgött és a teste vonaglott, rángatózott. Anélkül, hogy figyelembe vettem volna ezt, a hüvelykujjammal masszíroztam a csiklóját, ami kikukucskált a hasíték tetejéről, miközben szétnyitottam két ujjal.

- Ah...haa..ha...

Úgy tűnt, hogy Asuna nem képes már beszélni, miközben a hátamba vájta a körmeit és hátát ívelte, ahogy csak tudta.

- Ah, ha...Ne! Nem bírom tovább!

Valamilyen mértékben már én is a határaimon voltam. Minden porcikáját látni akartam Asunának, ezért hátra löktem az ágyon és megfogtam a lábát, majd széttártam.

- Eh...Eh...? Ah...mi...!?

Asuna felébredve bizonytalan helyzetéből testét rángatva próbált menekülni, miután észre vette, hogy egy rendkívül kellemetlen helyzetben van, de esélye sem volt, hogy engedjek a szorításból.

- Mi, Mi? Kirito, ne nézz annyira közelről!

- Asuna...

Megemeltem a fejem és biztosan Asuna szemében néztem.

- ...felkellene kapcsolnunk a lámpát!

- Nem.

Asuna erélyesen visszautasította a javaslatomat, miközben megrázta karmazsinvörös arcát. Feladtam azt az elhatározásomat, hogy alaposan megvizsgáljam Asuna rejtett helyeit.

A puha és bolyhos szeméremcsontja tiszta fehér és egyenletes anélkül, hogy akár egy szőrszál nőne ott. Ezt, hogy azt mondjam inkább maga a rendszer korlátozta, mint hogy azt mondjam előnyben részesítették a tervezők. Haj-típusú objektumok a rendkívül nehéz kategóriába tartoztak. Végeredményként az ember fején lévő hajat és a szakállat leszögezve, nem volt semmilyen szőrzet egy SAO játékoson.

A két kis egyenletes dombocska között volt egy kis hasíték, és tovább befelé pedig világosan színezett hajlatok. Időről időre egy tiszta folyadék csepegett ki és folyt tovább Asuna ánusza felé mielőtt enyhe fénnyé válna és eltűnne.

Lehet, hogy a zavara miatt, vagy elfogyott az ereje, de Asuna nem erőlködött tovább, ezért levettem a kezem a jobb lábáról és lassan széttártam a nyílást.

- Mhaa...

Asuna szemei üvegessé váltak miközben gyengéden nyögött. A nyíláson belül, ahhoz az információhoz képest, amit a valóvilág netjéről szereztem, szokatlanul egyszerű dizájn (mint amilyennek gondoltam), barackszínű hártya terült szét egyenletesen legbelül. A vagina széttárása a tiszta folyadék fáradhatatlan lüktetését okozta kifelé, és a felső részen, ahol a nyílás összezárult egy kis kiemelkedés dugta ki a fejét.

SAO-n belül, a férfi játékosoknak legalább egyszer vagy kétszer biztos ráállt az agya, vajon hogy nézhet ki a nők ezen része. Jelenleg én pont egy olyan érzés hatalmában vagyok, ami ezt a kérdést megválaszolhatja.

Persze az én alsó felemen is volt valamilyen dolog, ami már a határáig duzzadt és már a saját szabadságára vágyott. De ez volt az első alkalom, mióta a SAO-ban vagyok, hogy ilyenné vált.

Van egy valamennyire érdekes történet, amit érinti ezt az egészet (Bocsánat, hogy elkalandozok, de...)... Amikor a SAO még fejlesztés alatt volt, az Argus vállalat tartott egy belső zárt alpha teszt fázist, amikor úgy gondolták, hogy mivel a játékosoknak nem lenne szüksége nemi szervekre, nem lenne szükséges, hogy megalkossák azt.

Habár, észrevették, hogy a legtöbb férfitesztelő komoly mértékű aggodalmat érezne. Számos játékosnak, akik néhány órát játszottak nem volt problémája. De amikor a vezetés egymást követő teszteket tartott 48 órán át, azt vették észre, hogy a legtöbb férfitesztelő, aki részt vett a próba periódusban ki nem állhatta, hogy nincs nemi szerve és feladták. Ezért a bétatesztelési fázisba már behelyezték, vagy más szóval implantálták, mint egy szükségszerű dolgot. Úgy tűnik ez is volt az oka, hogy a SAO játékosoknak nem volt megengedett, hogy megváltoztassák a nemüket.

Habár, még ha meg is vannak a nemi szervi részek, nekem voltak előzetes aggodalmaim a hivatalos kezdés előtt (mármint, az incidens előtt), hogy lesznek-e hiányosságok a megfelelő működésében. Magamban elég sokat gyötrődtem újra és újra számos alkalommal, hogy képtelen leszek energiát kiengedni tehetetlenségem miatt, de most látom, hogyha az Etikett kódot vagy mit kikapcsoljuk, a működőképessége, sőt még az ejakuláció is lehetséges.

Eközben olyan érzésem volt, hogy sok dolgot kihagytam, mert nem tudtam róluk eddig a ponting. De most egy új kérdéssel néztem szembe. Olyan, mintha ez az Etikett Kód Kikapcsolás funkció azt jelentené, hogy a virtuális szexet kitervelték a játék kiadásával együtt. A SAO-ban sok olyan fiatal játékos van, mint magam is, tehát akárhogy is gondolkodok rajta, ez a funkció biztos rengeteg társadalmi felháborodást keltett.

Miközben Asuna kis nyílásával játszottam az ujjbegyeimmel, felemeltem a fejem és feltettem neki azt a bizonyos kérdést.

- Ah... Haaa... Mi...?

Habár a szemeiben egy elkalandozott tekintetet láttam és a válaszát a légzése megnehezítette, Asuna komoly hajlama ütött vissza miközben válaszolt.

- Ha... A-Azt... Tervezték, hogy a SAO...rendszerét...arra használják, hogy...személy szex szolgáltatásokat... Valószínűleg mi is ahhoz... vagyunk csatlakozva...a funkcióhoz...ahhh.ah...

- Értem... Más szavakkal, nagy valószínűséggel egyike a finom hangolásoknak... Mindegy, elég a dumálásból...

Bal kezemmel olyan szélesre tártam Asunát, amekkorára az lehetséges volt.

- Ahh!

Nem fagyott meg többé, de Asuna egy édes hangot kiadva szélesre tárta a lábait a levegőben. Az arcommal közeledtem és a nyelvemet a kis lyuk közepe felé nyújtottam.

- Haaa!

Asuna a fejét rázta egyik oldalról a másikra miközben nyögött. Gyengéden izgattam a lyuk bejáratát a nyelvemmel miközben az ujjamat ki-be tologattam.

- Ah! Ne, azt ne-!

Minden alkalommal, amikor Asuna megrázkódott, a vaginájából távozó nagy mennyiségű folyadék ragadós hangot adott ki a nyelvemmel találkozva.

Nyelvemet a lyukba tolva élveztem, ahogy megszorul körülöttem, feljebb löktem magam Asunára. Már így is a határomig duzzadtam és éreztem, hogy ha tovább fedezném fel Asuna testét biztos elmennék.

Miközben megkeményedett bimbójával játszottam, ajkaimat Asunáéra nyomtam és gyengéden suttogtam.

- Asuna...szabad...?

- Ah... Ha...

Asuna élénken bólogatott miközben kiengedte forró lélegzetét.

- Igen... tegyél...teljessé...a dolgoddal Kirito...

Kissé szédültnek éreztem magam amiatt, hogy a legyőzhetetlen harcos ilyet mondd nekem a könnyező arcával. Asuna nedves részéhez nyomtam magamat. A péniszem elkapta a vaginája bejáratát miközben fel-le mozogtam rajta.

- Ah...Ah...

Asuna határozottan markolta meg a vállaimat, miközben szemét becsukta és szemöldökét ráncolta. Még a halovány sötétségben is láttam, ahogy az egész teste kipirult és izzadság cseppek csillogtak rajta mindenhol.

Amikor a kezemet Asuna oldalához vittem, a csípőjét enyhén előre mozdította. Éreztem egy kis ellenállást, de egy hirtelen mozdulat és a fél péniszemet már elnyelte Asuna.

- Aaaa!

Asuna egy sikolyt kiengedve ívelte a testét ameddig csak tudta. Ezalatt, az én lélegzetem is felgyorsult és éreztem, hogy zsibbadás fut végig a péniszemtől a testem többi részéig.

Teljes hosszamat benyomva Asunába, hagytam, hogy a vágyaim eltöltsenek és folytattam a behatolást apránként.

- Aaaaah! Haaah!

Asuna folytatta a sikongatást, miközben erősen rázta a fejét és a teste meg-megrázkódott. Habár röviden elgondolkodtam, hogy fáj-e neki, de már nem voltam képes többé megállítani a csípőmet, hogy ne mozogjon. Eközben a péniszem Asuna legmélyebb pontjáig hatolt nedves hang kíséretében.

- Ha...Ah...Ah-!

Végül a péniszem elérte Asuna vaginájának mélyét. Ő volt az a nő, akit a legjobban ismertem és szerettem. Azaz őrült gondolat, hogy épp Aincrad idoljában mélyen bent vagyok, járt a fejemben, és úgy éreztem, megbolondulok.

Valahogy sikerült lenyugtatnom a lélegzetem, ahogy Asuna füléhez húztam a számat és azt mondtam:

- Mind bent van...Fáj...?

- N-Nem...olyan...meleg...elfogok olvadni...!

Asuna vékony, magas hangon válaszolt mialatt fejét ingatta.

- Kirito...olyan sok van belőled...bennem...ah...ah...

Én is úgy éreztem, mintha olvadnék ettől a hihetetlen melegtől, amit tapasztaltam. A péniszem, amit Asuna szorosan körül fogott, folyamatosan hőhullámokat küldött és robbant fel a fejemben.

- Ah...ah...ah..ah.ah!

Tisztában voltam, hogy Asuna nyögései egyre magasabbá váltak és engem egyre inkább megbénított a küzdelem az érzéssel, ami felül akart kerekedni rajtam. Mintha megérezte volna, a nyílásával tovább masszírozott a kisebb rángatózásaival.

- Ah! Ah, ne, nem lehet...én megint, megint...

Asuna hangja, ami mintha az izgalomtól még mámorosabbá vált volna édes hanggá változott és:

- Nem, nem...megint...é-én elmegyek, elmegyek...ah, ah...

Hátra lökte a fejét és hangosan sikítva, Asuna elélvezett másodszorra is.

- Ahhhh-!

Eközben a péniszemet iszonyatos nyomással szorította, és éreztem, hogy valami felforr bennem és kiutat keres a szabadulásra.

- !!

Megharaptam az ajkam és harcoltam az érzés ellen. Segítve azzal a gondolattal, hogy még nem viszonoztam, képes voltam valahogy elfojtani a vágyamat. Nehezen lélegezve, megöleltem Asunát, ami még mindig ernyedt volt az orgazmustól. Tudtam, hogy nincs sok időm hátra, ezért erőszakosan kihúztam a bejáratig mielőtt visszatoltam volna az egészet egyszerre! Bam! A testnedveink szétreppentek.

- Aaa!

- Ne! Ha...ezt teszed, megint beindulok...

Egyszer már rákényszerültem arra, hogy megálljak Asunában. A forró, puha érzés körülöttem lüktetett és ez egészen belém hatolt. Asuna már sokadszorra ment el, és ha így maradtunk volna előbb-utóbb elmentem volna én is. De úgy gondoltam, hogy az nem lett volna egy nagyon jó befejezés, ezért egy pillanatnyi gondolkodás után, gyengén elkezdtem mozgatni a testemet.

- Eh..?

Felemelve az álmosan néző Asunát, alulra kerültem. Végül mindketten helyet cseréltünk, én a hátamra és Asuna egy lovagló pózban ült rajtam. Amint Asuna ráeszmélt, hogy milyen pozícióban van, az arca még vörösebbé vált miközben a fejét egyik oldalról a másikra rázta.

- Ne...ez...zavarba ejtő...

- Asuna próbálj mozogni...

- Mi...Re-rendben - Asuna szerényen elpirult, miközben bólintott és gyengéden elkezdett mozogni.

A nyílásból nedves hang szivárgott ki, amit a péniszem váltott ki. Asuna mozgásai csekélyek voltak, de erőteljesen bénító érzést árasztott szét a testemben. Pont, amikor azt gondoltam: "Ha így folytatjuk azonnal elmegyek".

- Ah, Ah, Ah, ha...

Hangja megint tele volt izgalommal. Asuna a jobb kezének ujjbegyeire támaszkodva mozgatta a csípőjét fel-le.

- Ah, ah...miért...vagyok én...ah...ilyen, ilyen...

Asuna hosszú mogyoró barna haja a levegőbe szállt minden alkalommal, amikor a fejét rázta. Izzadság cseppek szálltak szét és váltak fénnyé mielőtt eltűntek.

- Bocsánat...bocsánat, Kirito...én...ah,ah el...el...megyek!!

Asuna hátra vetette magát miközben kihúzta magából a mondat végén. Eközben hevesen vonaglott kétszer, háromszor. A mellei táncoltak előtte minden mozdulatnál.

Nem voltam abban a helyzetben, hogy megálljak és csodáljam Asuna látványát, amint szemét szorosan bezárta és a fogait összeszorította iszonyatosan aranyosnak tűnt és mégis szörnyen bujának, mindezt egyszerre. Asuna vaginája szorosan fogta a péniszem, és még egyszer rám tört az érzés, hogy elmenjek.

Arra gondolva, hogy most nem vagyok képes ellenállni, ösztönösen Asuna méhéig toltam fel. Megragadtam a csípőjét a kezeimmel, úgy toltam a kemény péniszem ameddig csak tudtam, mielőtt újra kihúztam volna.

- Ah-! Aaaaah-!

Rögtön letámadva miután elment, Asuna mindössze annyit tudott tenni, hogy kétségbeesetten vonaglott. Megfogtam a kezét, amit felém tartott, és az ujjaimat összefontam az övéivel. Minden alkalommal, mikor kitöltöttem Asunát, a túlcsorduló folyadék szétrepült, miközben ahol összeértünk a végtelen hőtől olvadt.

- Aah...elképesztő, nagyszerű...

- Ah-!! Aaaah-!!

Az ugráló mellei sok izzadságot repített szét. Asuna eszelősen édes nyögéseket adott ki teljesen kielégült arckifejezéssel.

- Ah,a-a-a-aaaa!

- É-én elme...

- Ahh, igen...enged ki...ah...Kirito, engedd ki...mind...

Ahogy Asuna vaginája teljesen elnyelt, kiengedtem a felgyülemlő érzést, ami már a határait feszegette.

- A...Asuna...!

- Aaaaah-!

Éreztem, ahogy a forró sperma mélyen Asunába ömlik, miközben rázkódik egy másik orgazmustól. Kétévnyi ondó cuppogó hangot kiadva áramlott végtelenül Asunába. Minden alkalommal, amikor a péniszem megrándult, mintha tűzijátékok robbantak volna a fejemben.

- Ah...ah...

Miután megkapta mind, amit adtam neki, Asuna nem bírta tovább erővel és rám esett.

- Ah...Ha...

Gyengéden megöleltem, miközben meg-megrázkódott, ezalatt a tudatom elhomályosult.

Sword Art Online Wikipedia 2016
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el